Aroma+Arc masszázs

Aroma+Arc masszázs

image
image
image

Ebben a különleges Aroma és Arc masszázs kombinációban 60 perc testi lelki felfrissülés várja vendégeinket.

Aroma masszázs: Ez egy teljes test masszázs, melyben a kezeléshez a vendég maga választhatja ki az éppen a hangulatához illő aromaolajat, krémet. Ezzel elősegíti, hogy még tökéletesebb és személyre szabottabb összhangot tudjunk  kialakítani a test és lélek között.  A langyos olajjal végzett pihentető, lazító simítások megnyugtatják a bőrt, és segítenek annak természetes frissességének, rugalmasságának megőrzésében. Tudományos vizsgálatok alapján a masszázs jótékony hatásának köszönhetően később jelennek meg ráncok és a narancsbőr kialakulása is elkerülhető.

A tényt, hogy az illatok képesek hatással lenni a napi hangulatunkra, az érzéseinkre, gondolataikra, szerintünk nem szükséges bizonygatni, mert mindenki találkozott már ezzel az élete során. Ezen felül viszont képesek csökkenteni a minket ért stresszt, bőrre kenve stimulálják a keringést, segítik a méreganyagok eltávozását a szervezetünkből. Vannak olyan illóolajok, melyek vírus- és baktériumölő tulajdonságokkal rendelkeznek, álmatlanságra, depresszióra, légzési problémákra nyújtanak megoldást. Alkalmazásukkor több érzékszervünkre is hathatunk egy időben. Belélegezzük, a bőrünkre kenjük, vagy egyszerre mindkettővel fokozzuk a hatást.

Arc masszázs: Célja a szövetek rugalmasságának, feszességének megtartása, az öregedési tüntetek megelőzése, kialakulásának késleltetése. A fáradság csökkenése, a hajas fejbőr hajszálereinek keringés javítása már csak hab a tortán.

A masszázs kiegészítője lehet a szalonunkban szintén elérhető infraszauna is. A vérkeringés serkentésével és a méreganyagok hatékony eltávolításával nagy mértékben hozzá tud járulni az aroma és arc masszázs hatékonyságához.